story about my life

life is very interesting n wonderful. there are numberless beautiful n attractive things. they make life interesting, meaningful n attractive. but there are many things also which are ugly n annoying. thus, life is a mixed affair. it is full of sweet, enjoyable n beautiful things. at the same time there are sufferings, diseases, troubles n tears. there are many things i like n many others which i dislike n hate. but all of this increase my knowledge n experience about my life.

current lighting updates buzz buzz:

selamat sejahtera semua.. ^^     mari la singgah2    

press the stop button if you want a quiet atmosphere in this blog

Thursday, 1 September 2011

hari raya ;)

selamat hari raya buat semua..
mcm mana dgn raya tahun ni? meriah x? hee.. ^^
fa tahun ni beraya dkt kampung secara express au...
bertolak balik ke kampung lps sembahyang raya n balik semula ke rumah hari tu juga lepas da habis ziarah sedara mara dkt kampung... sampai rumah dalam pukul 12 tgh malam..
knp begitu? ngee~~
sbb kakak fa just dpt beraya sekejap n lepas tu, akak fa kena balik ikut abg ipar fa..
so, express un express la an.. tapi agak best juga la sbb first time beraya mcm ni.. :)

bila beraya mesti la bergambar an?
walaupun x byk, ni antara gambar yg sempat fa tangkap dalam keadaan "express" tu~~

ni pic fa dalam kereta..
dgn adik fa yg sedang berpura2 tido dgn nyenyaknya~~
huahuahua... ;D




yg ni pula time dkt rumah atuk fa, ada anak saudara sepupu dtg n buat muka mencomel..
comel an yg pakai baju warna coklat gelap tu.. an an?




sbb rasa x puas hati dgn kecomelan yg dipamerkan oleh si comel tu..
fa un zoom an sambil ckp.. "haa.. comelnya dia.. meh senyum comel byk2 sikit.. nk tangkap gambar ni.."
ngee.. ;)




lps dia berjaya mempamerkan kecomelan seratus peratus dia,
so fa pun panggil dia n buat temuduga yg x bertauliah~~
yeay2.. 
nama dia danish...
cooooooooooomel sgt2~~~

so, lps da interview danish tu..
fa buat la lakonan konon2 danish tu telah dibuli dgn jayanya~~
ni hasilnya :D
harhar *gembira bila danish memberi kerjasama yg amat2 luar biasa... heeew ;D




haa.. gaya x mcm danish tu dibuli?
see see... ngee ^^ *sambil angkat2 kening.. bhaha


ngeeeee ;)
suka sgt2 bila jumpa danish~~
yeayy.. 



ok la.. tu je yg fa nk story utk entri kali ni..
tata semua.. ;)






♥♥ terima kasih sudi membaca ^^ ♥♥

10 comments:

Etong said...

nice pictures! suka tengok gmbr2 raya hehe

fa said...

etong: terima kasih.. ^^

Atiqah Wadiah said...

toomeyynyerrr danish :)

YAYA AZURA said...

hai fa..Lom terlewat kn nk ucap selamat hari raya..
cutenyer danish!

fa said...

atiqah wadiah: an an an? danish mencomel~~ ngee ;D

yaya azura: hai yaya.. selamat hari raya juga... ^^ raya sebulan jadi x terlewat un lagi.. ;)

fuhh.. mmg terserlah kecomelan danish.. hee ^^

Vna Sandhu said...

hi dear..singgah kembali dr segmen AA, Perancis

selamat hari raya :-)

fa said...

vna sandhu: selamat hari raya juga ^^ thx ;)

FyzaLovato said...

comel gila

fa said...

fyzalovato: nasib baik sampai x gila an? ngeee ;D

SHaRKFiQ SSM said...

salam~

zhu ni kaizhaijie kuaile~
hehehe.. sori br bw sini, heheh..

thanks follow Shark, did follow u back~

entry raya xbuat lagi sbb gamba2 lupa nk ambik dr hp adik.. ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...