story about my life

life is very interesting n wonderful. there are numberless beautiful n attractive things. they make life interesting, meaningful n attractive. but there are many things also which are ugly n annoying. thus, life is a mixed affair. it is full of sweet, enjoyable n beautiful things. at the same time there are sufferings, diseases, troubles n tears. there are many things i like n many others which i dislike n hate. but all of this increase my knowledge n experience about my life.

current lighting updates buzz buzz:

selamat sejahtera semua.. ^^     mari la singgah2    

press the stop button if you want a quiet atmosphere in this blog

Monday, 28 November 2011

annual osh diner : magical of arabian nite

amaran: entry ni mungkin blh mendatangkn stress jika line internet anda berspesis kura2 krn entry ini telah mengandung MENGANDUNGI byk gambar~ miahaha :D

assalamualaikum dan salam sejahtera semuaa~
pin ponnnnn~
tumpang lalu, tumpang lalu~
heeww.. fa da makin bz dgn assgmnt sbb study week da nk dkt n itu petanda final exam bakal memunculkn diri dgn MEGAH dan beraninya tanpa segan silu hingga ada yg stress2 n mungkin mengalami syndrom~ 
hohoho.. *abaikn mukadimah yg bercelaru tu~ ngee :D

so back to the point~
mcm tajuk atas tu, fa baru2 ni sbnrnya telah cuba MENGGEMUKKN diri (*sila percaya laju2) dgn menghadiri annual diner course fa yg bertema "magical of arabian nite" pd 22/11/11..

makanya.. tanpa membuang masa.. jom tgk gambar2 yg sempat di "snap" pd waktu usaha menggemukkn berlangsung~~

yg ni time first2 sblm nk masuk~ *ecece~ bercekak2 pinggang lagi saya ni~ harhar ;D

ni setiap sorang dpt cenderahatimatajantung :) *ok, lps ni sila check laju2 kalau2 ada extra spare part hati, mata atau jantung .. ngahaha ;P

yg ni kwn fa.. muka excited an? hoho.. comell~

*kegegaran pertama yg berlaku akibat excited yg melampau~ miahaha ;D


kegegaran kedua.. blur kannnnn~ sob sob T.T

sblm majlis bermula HARUS la snap snap snap~ heepp ^^

yg ni makanan yg da bersemadi dgn AMANnya dlm perut fa :)

huraian/fakta: kek warna kuning n kek pink yg berjeli je yg sodap sehingga menjilat garpu...

oh ye.. yg ni abg2 senior fa~ tahun akhir~ sporting dan kami tidak sukakn kontroversi. eh?



haa.. part ni sbnrnya nk tunjuk yg ketinggian fa masih blh diatasi~
fa da pakai wedges yg tinggi tu ok~ sob sob.. knp knp..

hakikat: senior2 fa ni straight dan semestinya tidak belok2 wokeyh!
TROLALO ;D
with my friend~
err.. kebenaran ialah fa x terapung~ =.="
lalala...





♥♥ terima kasih sudi membaca ^^ ♥♥

6 comments:

Nyamuk Terbang said...

walaweyh

Rina Supian said...

Bestnya....rindu sgt2 nk pegi majlis mcm ni.

fa said...

nyamuk terbang: hehe.. walaweyh pada apa tu? ngee ;)

rina supian: seronok time makan.. plus enjoy dgn kwn2.. kena grab semua kenangan sampai habis sem an.. ^^

missyun said...

ya allah sedap nya kek tuuu !!!!

dzulkarnain shahrul said...

cantik

Farez Pozi said...

haha..tggi rupanya cik fa neyh..cntek function..thumbs up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...