story about my life

life is very interesting n wonderful. there are numberless beautiful n attractive things. they make life interesting, meaningful n attractive. but there are many things also which are ugly n annoying. thus, life is a mixed affair. it is full of sweet, enjoyable n beautiful things. at the same time there are sufferings, diseases, troubles n tears. there are many things i like n many others which i dislike n hate. but all of this increase my knowledge n experience about my life.

current lighting updates buzz buzz:

selamat sejahtera semua.. ^^     mari la singgah2    

press the stop button if you want a quiet atmosphere in this blog

Sunday, 17 June 2012

memori di musim lalu~

assalamualaikum n selamat sejahtera semua.. :)
sihat x? hopefully semuanya sihat selalu~

haa..
da lama rasanya fa x berblogging akibat tuntutan pembelajaran yg membataskn segalanya *ceihh.. ayattt~ batas la sgt an~ huahuahua.. ;D 

so sbnrnya skrg ni fa tgh cuti sem..
cuti sem yg panjang kembali menjelma dgn gagah dan megah seperti kuda yg amat... *ok STOP~ TROLOLO
cuti sem 3 bulan ohh~
besttnyee :) 
hah? ada yg ckp x best?
siapa kata x best?
 erkk? 
ada? ok sila pergi jauh2~ bwekk :P ok boboi~~ 
eh?

actually da dkt seminggu fa start cuti sem,
tapi baru hari ni berkesempatan utk mengupdate blog.. ngee :D
dan kebenarannya, fa da dkt 4 hari demam + sakit kepala.. sob sob T.T

ok2.. pejamkn semuanya tentang apa yg fa tulis di atas sana~~ 
EH?

now, fa nk pamerkn tentang serba sedikit kejadian yg berlaku sepanjang sem 4 fa..
sebagai kenangan dan memori yg ingin fa sematkn dlm blog ni * oh ayat~ asal ayat fa sebegini rupanya?
LALALA~

BUZZ~
tanpa berlengah walaupun sudah dilengahkn..

yg ni time fa dgn kawan2 dkt cameron higland.. kitaorg ada site visit di sano~ huahua.. best kott.. *nampak x kegembiraan kami terserlah di situ? miahaha ;D

yg ni dkt ladang strawberry.. lps dgr talk dari org yg bertanggungjawab menguruskn ladang strawberry ni.. kitaorg dgn muka kegembiraan melaksanakn misi mengambil gambar dipelbagai sudut~ *percaya la yg gambar yg berjaya ditangkap pd hari itu amat luar2 biasa jumlahnya.. HAHA :D

oh oh.. yg gambar last, yg comel2 pakai baju warna merah tu, yg tu lecturer fa tau.. madam hidayah :)

hehe.. blog fa, ofcoz akan ada muka fa an? trololo ;D

 :: JKR ::
yg ni time group fa buat site visit di JKR..
group yg ni mmg best ohh :D
will miss u all :)
JAP!
ehh.. asal fa pendek? bkn fa tinggi ke?
ohhh tidakkkk ~~

oh hoiii~~ yeay... alhamdulillah..
now nk tunjuk yg group fa menang tmpt ke-2 utk best presenter...
gembira oh... :D
bersyukur yg x terhingga n thx sgt2 utk semua ahli group yg byk membantu.. :D

opps.. terlupa.. yg pakai baju warna ijau tu, itu ialah proff fa.. proff razak namanya :) 

:: putrajaya - hari belia ::
fa n kwn2 pergi sana atas program WISE..
even kitaorg penat, tapi bestt...
jalan oh jalan.. :D

harhar..
pic ni time dkt ergonomic lab..
sbb dtg awal, fa bergambar dgn skeleton uh..
de best bila soal bergambar~
yeayy..

so...
rasanya tu je yg nak disemat diselit dlm blog ni..
kalau nk diikutkn ada je lagi gambar2 site visit yg lain..
tapi rasanya cukup la yg ni je..
ngee :D

peace yaww :)






♥♥ terima kasih sudi membaca ^^ ♥♥

4 comments:

Anis anak wong said...

la... bejln smpai ke putrajya ke.. anis nye kolej dkat je kat sne..

diera_nadiera ulalaaa~ said...

:) waaahhh..best nyeee :)

fa said...

Anis anak wong: laa.. yeke? patutnya kena minta no ni.. boleh la jumpa sesama blogger ^^

diera_nadiera ulalaaa~: yup2.. best sgt2 ^^

jannahMDISA said...

hello there. thanks for following me. salam perkenalan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...