story about my life

life is very interesting n wonderful. there are numberless beautiful n attractive things. they make life interesting, meaningful n attractive. but there are many things also which are ugly n annoying. thus, life is a mixed affair. it is full of sweet, enjoyable n beautiful things. at the same time there are sufferings, diseases, troubles n tears. there are many things i like n many others which i dislike n hate. but all of this increase my knowledge n experience about my life.

current lighting updates buzz buzz:

selamat sejahtera semua.. ^^     mari la singgah2    

press the stop button if you want a quiet atmosphere in this blog

Thursday, 23 August 2012

raya pertama ^^

assalamualaikum 
dan 
selamat menyambut hari raya aidilfitri 
buat semua umat islam di seluruh dunia fa ucapkan ^^

jadi..
mcm mana dgn hari raya anda2 semua?
hebad x?
hehe *asal fa gelak? =.="

ok2..
kali ni hari raya yg pertama fa dan keluarga sambut without my youngest brother coz dia skrg tgh study dkt mesir..

sedih ohh.. T.T
sayu~~

tapi kesedihan tu tetap diatasi dgn dpt berwebcam with my youngest brother tu~
yeay yeayy..
alhamdulillah Allah masih lagi bagi kesempatan dan peluang utk kami sekeluarga berhari raya dan adik fa tu raya lambat sehari dari kita yg berada dkt malaysia ni~ *EH?? ekau faham x apa yg den taip ni?? =.="

jadi mcm biasa..
fa letak gambar time first day raya fa..
hope u all enjoy~~ *apa yg nak dienjoykn eh?? xpe2.. ayat "penghubung" ni~ haha :D

ni time di pagi hari raya :)
*my sis, niece n abg ipar xde sbb x sampai lagi
*OH Ohh.. adik fa yg amin tgh snap pic~ so dia xde la an dlm gambar ni :P

yg ni dkt rumah nenek saudara belah ayah ^^
HARUS ambil gambar sambil buat muka GEMBIRA :DD
*EHH?? mana gambar family den eh dkt rumah ni?

haa.. yg ni dkt rumah mak saudara belah ayah dkt kampung

yg ni pula dkt rumah mak sedara belah ibu fa..
time ni baru jumpa my along coz dia baru sampai dkt kampung ^^
*ANAK SAUDARA fa comel ohhhh :)

eh? x ikut turutan la gambar~
*
btw, ni dkt rumah fa (di pagi hari raya)
yg berpurdah tu adik bongsu fa bg sesiapa yg x tahu ^^

yg ni my brother n my younger brother
*
so mana abg mana adik fa? ce teka? TETTT ;P


dan lastly...
mcm biasa fa SUKA buat muka sebegini

:
:
:
:
V

kihkihkih~
REDHA x muka my brother ni?
muahaha..



hasta la vista~





♥♥ terima kasih sudi membaca ^^ ♥♥

3 comments:

sHiMi sHinHae~ said...

so comel gmbar korang ! :D
slmat ary rye ye ..

the fikirman said...

keep calm n happy eidul fitr 1433 :D

Badrina Ibtisam said...

Wahh meriah je kan.. hihi selamat hari raya ye!! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...