story about my life

life is very interesting n wonderful. there are numberless beautiful n attractive things. they make life interesting, meaningful n attractive. but there are many things also which are ugly n annoying. thus, life is a mixed affair. it is full of sweet, enjoyable n beautiful things. at the same time there are sufferings, diseases, troubles n tears. there are many things i like n many others which i dislike n hate. but all of this increase my knowledge n experience about my life.

current lighting updates buzz buzz:

selamat sejahtera semua.. ^^     mari la singgah2    

press the stop button if you want a quiet atmosphere in this blog

Tuesday, 17 January 2012

E.N.O.U.G.H !!

assalamualaikum dan salam sejahtera semua ^^
sihat x? hopefully korang semua sentiasa sihat dan happy go lucky selalu au ;)

ok~
now kita berbalik kpd tajuk entry~
ENOUGH! enough is enough la kn?
tapi knp ada manusia yg x faham2 ea?
jap jip mop~
nak memikir knp mengapa n bagaimana~


hyep hyep!
mungkinkah manusia itu seorg yg PEKAK? 
oh ataupun BUTA barangkali~
tapi kebarangkalian yg pasti mungkin sbb manusia tu GELAP HATI~
jadi semua benda nak di"jealous" dgn kelajuan cahaya yg SUPERB =.="

fa gembira dan bahagia pun nak di"jelly jelly"kn sgt~
apa la~
lps tu bom keDEBAMOMM sana sini~ *its ok coz fa boleh lagi bersabar sbb manusia itu bagi byk PAHALA dkt fa ^^
tapi tetapi akan tatapi yg bikin hati ni terusik bila manusia tu mula kacau2 fa~
naik lemak kan? 
geram ok!

and pls take note utk "manusia" yg jelly melly itu!
"when i said enough, it really reallyyyy mean ENOUGH! are u get it?"
saya senyum.. saya x marah.. saya x melawan.. its doesn't mean yg saya SUKA or lemah~

kang tunjuk muka ganas kang baru tau!


hah! nak cari gaduh ke? (angkat2 kening) * haaa.. takut x takut x? ;D



n plsssss my dear..
just ZIP ur mouth ok?


Shhhhhh !!


p/s: yer saya mmg bahagia n sgt2 happy.. n saya LAGI happy bila awak x senang duduk disbbkn kebahagiaan saya.. so JELLY2 la lagi yer ;) *ayat mengucing~ suka x suka x? ha ha






♥♥ terima kasih sudi membaca ^^ ♥♥

11 comments:

susulemakmanis said...

he2..takut ah tgok muka fa mengganas!

fa said...

susulemakmanis: haa.. ganas an ganas an? yeayy.. hehehe ^^

slumberdek said...

kalau jenis senang nak faham kalau mereka tgk muka kita mereka blh faham. kalau sebalik yer tak tau nak cakap mungkin pura kot.

fa said...

slumberdek: erm.. maybe an? kalau jenis yg mudah faham mmg patut sedar.. tapi masalahnya x~ sabar je la~

teha said...

fuhh , ganas tu

fa said...

teha: hehehe.. yeayy.. ganas an muka fa kalau buat mcm tu? ngee ^^ nnti kalau jumpa org yg kacau fa, fa nak buat muka mcm tu.. comform org tu lari laju2.. hehehe ^^

Zul Fattah said...

omg...omg... bahaya ni.. cau lu..

fa said...

zul fattah: hehehe ;P

Cik Kamoo said...

tq dear follow belog akak ....


http://secretwordfromheart.blogspot.com

deardearyhaty.blogspot.com said...

comeelll..:)

iedchan said...

tumbuk je org yang kacau u...heheh..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...