story about my life

life is very interesting n wonderful. there are numberless beautiful n attractive things. they make life interesting, meaningful n attractive. but there are many things also which are ugly n annoying. thus, life is a mixed affair. it is full of sweet, enjoyable n beautiful things. at the same time there are sufferings, diseases, troubles n tears. there are many things i like n many others which i dislike n hate. but all of this increase my knowledge n experience about my life.

current lighting updates buzz buzz:

selamat sejahtera semua.. ^^     mari la singgah2    

press the stop button if you want a quiet atmosphere in this blog

Wednesday, 11 January 2012

Nuffnang, Churp2 & Grapevine

rasanya ramai da tahu pasal nuffnang an? yg x daftar lagi boleh la mendaftar di pejabat hartanah yg beralamat seperti di sini au ^^

nuffnang fa mmg seciput alam~
n da pun berusia 7 bulan~
tapi akan  TETAPI~
walau da berumur 7 bulan un, nuffnang fa just baru berjaya merangkul (perhh.. mcm nak rangkul2 pingat emas je an? hehehe) beberapa hinggit~


notakakitgnlimpa: ok2~ x perlu nak gelak2 guling2 la an? =.="
serius mmg sikit x mcm korang2 an? sob sob T.T

so lps kenal2 n jinak2 (ni satu lagi~ ingat makhluk ke nak main jinak2? =.="  pang!) dgn nuffnang~
fa diperkenalkn dgn churp2 a.k.a burung biru comel~
n churp2 ni kira naik laju juga la coz sekali click blh dpt RM 0.20 - RM 0.40 ^^
lumayan an an an :)

haa.. ada yg x tahu n x daftar churp2 lagi ke?
jom la daftar~
senang je au.. just daftar guna korang punya fb or twitter je~
kalau nak daftar boleh click di SINI~
nnti korang akan nampak button mcm dkt bawah ni~

so click je nak sign in guna fb or twitter korang ^^

lps da daftar.. korang kena la lengkapkn segala yg dia nak au~
yg ada tanda "!" sila penuhkn ok? ^^


so nye~
pasal grapevine pula~
alahai~~
penat den cari  n blogwalking sana sini~
akan tetapi~
x jumpa laa..
sob2 T.T
GRAPEVINE meh la muncul~
sedih nii..


mana nak pusing2 cari grapevine ni?

p/s: grapevine ni kalau dpt mmg berbaloi au~ *den dongar la~
apa2 un.. nnti fa update lagi psal grapevine ni kalau da jumpa~
fuhh fuhh..


ok tata titi tutu tetttt~




♥♥ terima kasih sudi membaca ^^ ♥♥

7 comments:

Anum said...

bestnya

fa said...

anum: err.. =.=" hehehe

amir aizat said...

wahhhhhh

fa said...

amir aizat: wahh.. hehehe.. ^^

slumberdek said...

7 bulan rm71 ok lah tu fa.....slumberdek punya 44 henggit 2 tahunn hahaha apa pun tak blh.

Fendy said...

tahniah...mesti rajin update ni...fendy xrajin update...dan blog pon xfemes mane...

fa said...

slumberdek: harap2 lps ni kita punya nuffnang makin meningkat.. ^^

fendy: hehe.. dulu2 la rajin.. sbb time tu cuti sem 4 bulan.. skrg da bz.. sob3 T.T

p/s: blog fa un x famous pemous.. ngee ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...