story about my life

life is very interesting n wonderful. there are numberless beautiful n attractive things. they make life interesting, meaningful n attractive. but there are many things also which are ugly n annoying. thus, life is a mixed affair. it is full of sweet, enjoyable n beautiful things. at the same time there are sufferings, diseases, troubles n tears. there are many things i like n many others which i dislike n hate. but all of this increase my knowledge n experience about my life.

current lighting updates buzz buzz:

selamat sejahtera semua.. ^^     mari la singgah2    

press the stop button if you want a quiet atmosphere in this blog

Sunday, 5 February 2012

apabila 3 beradik + 1 budak kecil bergabung~ (PART 1)

assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..
wink3 ^^
title x boleh nak berGAGAH~
weewee~~

haa.. sebenarnya hari tu kami tiga beradik telah bermaharajalela melenguhkan otot2 kaki kami utk berjalan2 sehingga seperti tidak mengetahui akan kewujudan masa kerana mencuba utk menggunakan kesempatan yg ada sewaktu kakak fa dan anak buah yg mencomel balik ke rumah parents fa hari tu.. 

*tarik nafas dalam2~

jadi dgn tidak mensia2kan segala memori yg ada, fa letakkan gambar kami bertiga + 1 baby mencomel dlm blog ini dgn kadar kelajuan yg paling maxima walaupun ternyata tidak mampu sekaligus sebelum meneruskn segalanya, ingin saya disini memberi peringatan yg jelas supaya tidak stress2 atau mual2 akibat gambar yg diupload tanpa mencuba utk pengurangan *ciss~ padahal gambar da dikurangkan tapi mcm x kurang2 =.="

sebelum terlupa.. jurugambar yg bertanggungjawab hari tu x lain dan x bukan ialah my brother yg telah bekerjasama dgn baiknya tanpa perlu diupah.. haha ^^


jom kita lihat  memori yg sempat dimumiakan di dlm gambar ;D



this is my sis, my niece n my brother
(sorry coz abg fa x suka utk mempamerkan wajahnya~ cehh.. dia ngengade sebenarnya~ ;P)

wewittt fewitt.. posing2 jap 

ni anak saudara fa... TOMEIII.. geram woo ;D


alaa.. knp angah x ambil gambar kaki skali? cis~ hoho


pabila bersama keluarga, yaa my face will do like that~ TROLOLO ;D


cuba tgk mulut anak saudara fa tu.. nyawwww ;D


suka background belakang tu !! thx angah ^^


yg ni candid.. 
p/s: my brother a.k.a angah mmg suka ambil gambar secara candid~ 
yg adik dia ni pula suka diambil gambar ketika bersedia... sbb? hahaha ;D


this one pun candid~
*rambang sampai rabun jap bila tgk... i love wedges ! tapi fa tinggi~ so pakai pun bila ada event atau mmg secara sukahatilimpausus utk nak pakai~ HAHA ;D


yg ni anak buah fa a.k.a arissa tgh tido.. dia baik sgt sbb memahami kitaorg yg berjalan2  sesukahatijantung dan yg penting arissa x meragam pun.. good girl ^^


see..
my face will do mimik muka yg ...  =.="
*haha.. abg fa da gelak2 bila fa buat muka mcm tu :D
err.. ok2 dah jgn gelak~ eh?




yg ni tgh nak isi minyak perut


eh? mana fa? mana? manaaa! angahhh!! ciss~ T.T


Muka time nak balik.. first pic dgn x bertutup lagi mulut~
second da sopan ^^
third pic sebenarnya fa tgh melakukan mimik muka yg sungguh "comel" mcm biasa.. HAHA ;D
last angkat2 tgn..

ok tu je utk part 1
 knp part 1? sbb ada part 2.. ngee 

ok semua.. adios~


p/s: salam maulidur rasul ;)





♥♥ terima kasih sudi membaca ^^ ♥♥

8 comments:

SyamimiNazifa said...

comellah akak xD

Cik tikah said...

suka tengok yg pakai baju warna hitam tuh pakai tudung. comel mcm fa! :)

Teenager Housemaid said...

comel-comel nya korang semua..:DD

CikAnyss' :O said...

whuaah ... mcm model pulak ni , hehe , baby tu mmg comel !!

btw i'm new here , alang2 dah masuk ,terus follow je .. huhu ^_^ selamat berkenalan :)

aiharaRiko said...

comelnya baby tuh!^^

anuar said...

cute semuanya terutama fa. hihi. cam model la fa ni :)

cinnamon.com said...

nice pic..

Cik Adieb said...

baby...comeiii :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...