story about my life

life is very interesting n wonderful. there are numberless beautiful n attractive things. they make life interesting, meaningful n attractive. but there are many things also which are ugly n annoying. thus, life is a mixed affair. it is full of sweet, enjoyable n beautiful things. at the same time there are sufferings, diseases, troubles n tears. there are many things i like n many others which i dislike n hate. but all of this increase my knowledge n experience about my life.

current lighting updates buzz buzz:

selamat sejahtera semua.. ^^     mari la singgah2    

press the stop button if you want a quiet atmosphere in this blog

Wednesday, 29 June 2011

perlukah diri ini utk berpaling?

awak...
haruskah?
mastika eh mestikah? 
perlukah? 
knp awak? why? why?? *err.. mcm knp dgn why tu beza je an? TRALALA.. ;)

jujur.. mmg sy x berniat pun nk berpaling atau memilih yg lain.. 
tapi~~
*diam sejenak sambil buat muka berfikir DALAM2 (mood: feeling)


erm.. sungguh sukar bagi diri ini utk terus kekal disamping awk kalau beginilah keadaannya.. *ayat x berapa sastera da muncul! woot wott ^^


awak..
awk yg paksa sy utk berpaling dan berubah hati!
awk yg paksa sy..
knp awk buat sy mcm ni sedangkn sy sememangnya setia utk bersama awk..
knp awk buat sy jd x keruan? knp awk?? 
knpp... apa salah sy awk.. *ayat ni biasanya dlm drama mesti ada.. hewhew
sy setia dgn awk selama ni..
sy selalu hargai awk..
tp cara awk sekarang mcm da x hargai sy..

sy jadi serba salah sgt2 skrg ni...
sy harus bertahan atau mencari yg lain?? *pandang kiri, pandang kanan.. lps tu lintas dgn MEGAH dan BERANI~ LALALA

awk.. ckp la awk...
knp membisu..
knp awk timbulkan masalah berkali2? 
knp awkkk..
jelaskn pada sy..
SEKARANG!!

awkkk..
wahai encik CELCOM~~ *HELLOOOO~ TING TONGG~



ok2! enough dgn semua kefantasian di atas tu~ hehehe.. ;D
haa.. actually.. fa tgh dilema ni.. x tahu la nk kekal celcom or beralih ke digi.. *terbayang warna kuning ;D

celcom sejak kebelakangan ni sering kali buat masalah sehinggakn naik bulu2 roma menahan kegeraman yg SUPERB... grrr~
fa nk call n msg pun x lps.. wallabi~ sedihhh oOo sbb kwn da start merajuk dgn fa disebabkn kelewatan dlm membls msg~ x sengajaa au T.T 
seriously rasa bersalah dgn kwn sbb da la fa x dpt nk dtg majlis perkahwinan dia n then bila dia msg2 fa, fa x balas.. balas pula lps berpuluh2 DOZEN jam selepas tu~~ alaa.. sedih au mcm ni..


disebabkn ni la rasa mcm nk bertukar arah je rasa~~ 

dilema~ 

diambil dr google image

atau
diambil dr google image




♥♥ terima kasih sudi membaca ^^ ♥♥

10 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

lama dh guna celcom..suka wat prob..

nk kol kdg2 xleh..gle ape..

pastu suke telan kedit mcm itu aje..

last2, clcom ni dianaktirikan kerana skg lbh syg pada dg yg mmg murahh..

fa said...

nuyui a.k.a miss nusha: haaa.. see! yeayy~ ada penyokong~~ ^^ geram au dgn celcom ni.. grr..

semakin bergolak utk memilih digi~ haha ;D

SiBudakKurus said...

hye..now SBK pun tukar pada DG..murah..celcom cekik drah lah..hehehe..
newbie kan?
jom singgah sini :-
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/contest-header-percuma-by-sbk.html

fa said...

sibudakkurus: tu la.. fa un byk dgr cerita yg digi ni murah.. :)
a'ah.. newbie lagi ni.. ok2.. sy singgah ;)

M Fizan said...

maxis jer senang :D

fa said...

m fizan: maxis? errr.. xnkkk... sbb? hehehe.. sbbnya kalau hari jadi cuma bonus satu hari je.. kalau antara maxis dgn celcom.. fa syg celcom lagi au~ ngee... *tiba2 mood sygkn celcom muncul disegenap ruang legar jiwa, minda dan tett~ sudah2! hehe ;D

cucu umie said...

mybe ad masalah kot celcom itu..better pergi centre and tye apa maslaah dekat centre asik lambt jer nak terima sms daripada mber,, kalo digi memang okay pon...

fa said...

cucu umie: hehehe.. nak pergi ke celcom centre tu la yg masalahnye.. hee ;)
ok2.. rancangan utk beralih ke digi semakin menggunung~ ;D

Akulah Pak Lan said...

go for DIGI

fa said...

akulah pak lan: hee.. da niat bertukar da ni.. ngee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...