story about my life

life is very interesting n wonderful. there are numberless beautiful n attractive things. they make life interesting, meaningful n attractive. but there are many things also which are ugly n annoying. thus, life is a mixed affair. it is full of sweet, enjoyable n beautiful things. at the same time there are sufferings, diseases, troubles n tears. there are many things i like n many others which i dislike n hate. but all of this increase my knowledge n experience about my life.

current lighting updates buzz buzz:

selamat sejahtera semua.. ^^     mari la singgah2    

press the stop button if you want a quiet atmosphere in this blog

Friday, 1 July 2011

rindu..

fa x tahu la knp.. tapi baru2 ni fa rasa rindu sgt2 dkt adik bongsu fa..
semalam fa tidur awal dari kebiasaan sbb hati fa jd terlampau sayu dan sebak..
fa rindu sgt adik bongsu fa.. T.T

jarak usia antara kami berdua jauh bezanya.. 6 tahun~
kalau semua perasan.. hari tu budak2 sekolah ada cuti 2 minggu~
tapi sbb adik bongsu fa ni sistem sekolah dia lain sikit.. so dia dpt cuti 3 minggu.. MANTOP! ^^
best sgt habiskn masa dgn dia..  ;)

dlm 3 minggu tu.. mmg mcm2 fa dgn adik bongsu fa tu buat..
berkepit je.. hee ;D
malam2 fa turun bawah dgn dia sbb nk masak bubur..
lps masak, fa dgn dia makan sama2.. *fa suka makan bila ada org teman.. ngeeww ;D
fa si kurus ni time tu jadi OBSES pada bubur tapi keinginan tu cuma dtg time tgh2 malam.. *sabar je la perut fa ni~ haha
n setiap kali solat, fa, dia dgn ibu solat berjemaah sama2.. *seriously rindu dia bila setiap kali habis solat sbb biasanya ada yg akan cium tgn fa sambil ckp "kak de ni kurus la.." pheww~
fa rindu usikkan adik bongsu fa.. biasanya setiap kali dia usik, fa mesti fa cubit pp dia~ bestt kaww.. heee ;)

dan bila time ada masa terluang.. fa main game monopoly dlm laptop dgn dia sama2 *ketawa sampai tutup2 mulut bila lps baling dadu, dia masuk jail~ hoho
n x terlepas dgn game angry bird.. *main tukar2 shift bila fa x lps, dia pula yg main.. bila menang masing2 main angkat2  kening~ ngee ;D

dan skrg adik fa da start masuk asrama dia semula.. 
fa sorang2 je.. tito pun da xde yg nk teman baca doa tito sama2..
bila malam n lapar, da xde yg nk turun bwah n makan sekali~
lps solat berjemaah dgn ibu, da xde yg nk sakat fa..
seriously fa rindu adik bongsu fa sgt2..


kak de rindu su sgt2..
belajar baik2...
nnti bila su da balik, kita ukur semula ketinggian kita ea..
syg ketat2 dkt su.. ^^


p/s: fa akan off utk beberapa hari sbb ikut parents ke bangi sbb abg sedara nk bertunang.. tata..



♥♥ terima kasih sudi membaca ^^ ♥♥

8 comments:

niena shopping2u said...

dia sekolah kt mana? berpurdah ke? wahhh.. best nye,akak teringin nk pakai purdah tpi kang, kalo akak pkai kta pelik plak, time kja xpkai purdah, kt luar pkai..

msa lum kawin ni mmg cmtu,akak dlu rapat sgt ngan kakak, tpi bla dia dh kawin.. rasa sedih je.. akak sorg2 je la.. ^.^

WuMing said...

Fa.. buat pengetahuan fa... Fa cubit adik tu bukan usik dah.. Dah buli adik dah nii...:)

アヌム ちゃん said...

tiba2 rindu kakak pulak..sebab xde adik pomp kan..adik laki mls nk rindu.hehee

Akulah Pak Lan said...

Adik selalu lebih tinggi dari kakak or abg

Shuk_ArChie said...

Saya tag anda di sini
http://songsboutlife.blogspot.com/2011/07/jom-kita-join-bloglist-cik-nanie.html

RayNGie said...

cemburu plak saya..saya dengan adik sendiri x berapa rapat..dengan kembar sendiri je rapat...hehe..

Shawn Razaleigh said...

cuti nanti jumpalah okay.. :)

Bro ahmad said...

adik fa mesti manja ngan fa kan..adik bongsu pulak tu,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...